google

Speciální voskové směsi

 

Vosky se specifickým použitím vyvinuté podle požadavků zákazníků:

 

Licí vosk figurální

Plně aditivovaná vosková směs s vyšším bodem tání určená pro lití svíček složitějších tvarů nebo větších rozměrů. Je vhodná pro menší produkci, začínající svíčkaře a zvláště pro dílny pro handicapované pracovníky, chráněné dílny a stacionáře.

Ukázka použitÍ Licího vosku figurálního: Rytířské svíce autora pana Jakuba Lva Fischera.
Hmotnost svící cca 2kg.

 

svíčka

 

WOOD WAX: Vosková pasta pro impregnaci dřeva

Vosková směs pro impregnaci dřeva zejména pro venkovní použití. Snižuje možnost popraskání dřeva v důsledku změny vlhkosti.

Dovozce exotických dřev Pechar s.r.o. doporučuje, aby při výrobě teras z dřevěných prken byly řezy ošetřeny Wood waxem a zabránilo se tak jejich popraskání a znehodnocení vzhledu prken.

Wood wax exot je navíc doplněný přídavkem přírodního vosku karnauba. Karnauba zvyšuje leštitelnost povrchů ošetřených Wood waxem např. dřevěných, laminátových i keramických podlah.

Aplikace Wood waxu

Nanášejte na suché dřevo hadříkem, štětcem nebo válečkem. Nechte vsáknout. Podle potřeby nanesení opakujte. Většího nasáknutí dosáhnete ohřátím horkovzdušnou pistolí. Spotřeba pasty závisí na druhu dřeva.

Upozornění: Nikdy nezahřívat přímým plamenem, lze ohřát pouze otevřenou plechovku na vodní lázni.

Odstíny vosků lze upravit námi vyráběnými barvami Candle color pigment a Candle color solvent.

 

Wood wax

 

Licí vosk NEUTRON

Zhomogenizovaná směs vosků vhodná jako výplň kontejnerů - stínících obalů neutronového záření. Umíme kontejner i naplnit.